Puck Roest
Puck Roest Eten & drinken 8 apr 2016 / 15:04 uur

Zo zien mensen er uit na 1, 2 en 3 glazen wijn

Aangezien wij Nederlanders wijnverslaafd zijn, is de kans groot dat je dit soort vrolijke gezichten wel eens vaker hebt gezien. De Braziliaanse fotograaf Marcos Alberti besloot mensen te fotograferen na 1, 2 en 3 glazen wijn. Het resultaat is erg leuk.

Op de eerste foto kijken de meesten nog keurig en kalm in de lens, maar de laatste kiekjes zijn eigenlijk het leukst. Vrijwel niemand kan na drie glazen wijn nog zijn of haar lach inhouden en elk model ziet er een stuk relaxter uit. Geheel begrijpelijk. Mogelijk zie jij er aan het eind van deze vrijdagmiddag hetzelfde uit.

1 

2 

3 

4 

5 

6 

7 

8 

9

Beeld: Marcos Alberti

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zo zien mensen er uit na 1, 2 en 3 glazen wijn
Sluiten