Amber Benig
Amber Benig Eten & drinken 19 apr 2016 / 09:23 uur

Omg: dit café verkoopt regenboogtosti’s

Net als je denkt dat je al het epische voedsel in de wereld hebt gezien, komt daar een Chinees café met haar regenboogtosti’s.

Niet zomaar

De ‘unicorntosti’ heeft niet zomaar een kleurtje gekregen. De gekleurde stukken kaas hebben allemaal ook écht een smaak. De blauwe stukken smaken naar lavendel, groen naar basilicum, rood naar tomaat en geel naar vier verschillende kaassoorten (mozzarella, cheddar, emmental and gruyère).

View this post on Instagram

😍😱😰芝士係咩色?藍色?紅色?綠色? 全部都岩! 今日新開既小店 有唔同味既芝士 雖然個樣都幾核突lol 可惜我嗰份唔似人地可以流心 影唔到澎湃既效果 不過你又估唔估到幾款芝士係咩味呢? 食完今晚打埋食評再講😙

A post shared by hkfoodiexblogger (@hkfoodiexblogger) on

Instagram

De tosti is bekend geworden dankzij de Instagramaccount van hkfoodiexblogger. Onder haar post plaatste zij ook een review: „Het broodje was krokant, maar de smaken lavendel en tomaat waren amper aanwezig. De basilicum was het hoogtepunt van de tosti, maar overall was het vooral een olieachtige bedoeling.” We kunnen dus stellen dat de tosti niet heel erg verschilt van degene die je gewend bent en dat hij het vooral moet hebben van de looks.

De tostikunstwerken zijn verkrijgbaar bij KALA Toast in Hong Kong voor net iets onder vijf euro.

https://www.instagram.com/p/9kkZqoPjX5/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Omg: dit café verkoopt regenboogtosti’s
Sluiten