Alice Boothby
Alice Boothby Eten & drinken 7 apr 2016 / 13:05 uur

Oh, yes: Jamie Oliver opent eigen kookschool

Wil jij nét zo lekker koken als Jamie Oliver en heb je niet alleen genoeg aan een boek? Goed nieuws: de beroemde tv-kok opent binnenkort zijn eigen kookschool.

Oké, oké, je moet er wel voor naar Londen moeten afreizen maar de Jamie Oliver Cookery School belooft veel goeds. Vanaf 4 mei worden er meer dan dertig verschillende cursussen aangeboden in de kookschool in Shepherd’s Bush.

Of je nu weinig ervaring hebt of kookt als een pro, Jamie belooft voor iedereen wat in petto te hebben. De cursussen beginnen bij 37 euro voor een les van twee uur waarbij je focust op één gerecht. Van streetfood uit Mexico tot zelf pasta leren maken.

Ophef

Het is overigens niet de eerste keer dat Oliver een kookschool opent. In 2014 en 2015 moest hij noodgedwongen zijn drie kookscholen in Londen sluiten wegens teleurstellende resultaten. Hij was hierbij ‘vergeten’ zijn crew op tijd hierover op de hoogte te stellen aldus Daily Mail.

via GIPHY

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Oh, yes: Jamie Oliver opent eigen kookschool
Sluiten