Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Eten & drinken 17 mrt 2016 / 11:15 uur

Zo maak je thuis een ‘rainbow bagel’

De doodgewone bagel heeft terrein gemaakt voor de ‘rainbow bagel’. Een geslaagd kleurenexperiment van The Bagel Shop in hartje New York. Maar omdat niet iedereen een retourtje New York tot zijn beschikking heeft, kan je de bagel met dit filmpje ook gewoon thuis namaken.

Scot Rossilo, eigenaar van The Bagel Shop, maakt deze kleurrijke broodjes al ruim twintig jaar. De pionier deelt dan ook met liefde de how to van zijn kleurenfeestje in een tutorial. Houd pen en papier in de aanslag zodat je direct thuis aan de slag kunt.

Of bekijk deze tutorial voor de ‘broodnodige’ uitleg:

Het eindresultaat:

https://www.instagram.com/p/BDBaeQ7AusL/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zo maak je thuis een ‘rainbow bagel’
Sluiten