Alice Boothby
Alice Boothby Eten & drinken 17 mrt 2016 / 09:50 uur

Wow: Mars lanceert Twix-spread

Stel je voor: Twix op je boterham. Het klinkt wat gek, maar chocoladegigant Mars heeft de droom van heel wat Twix-fans waargemaakt.

Twix uit een potje is namelijk sinds deze week te koop bij de Britse supermarkt ASDA. De pasta is precies wat je er van verwacht: een gladde chocoladepasta met een vleugje karamel en stukjes knapperige biscuit. Volgens Mars is de spread uitermate geschikt voor op toast, of voor op een Britse crumpet (een soort dikke pannenkoekjes). Maar wij kunnen ons voorstellen dat chocolade minnend Engeland die pot gewoon uitlepelt.

Maltesers en Bounty

Het is overigens niet de eerste reep die Mars in een potje heeft weten te krijgen: eerder werd al een pot Maltesers en Bounty op de markt gebracht. En nu maar hopen dat deze spreads binnenkort ook in Nederland geïntroduceerd worden…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wow: Mars lanceert Twix-spread
Sluiten