Amber Benig
Amber Benig Eten & drinken 30 mrt 2016
Leestijd: 1 minuut

Bier gemaakt van een vagina, het bestaat

Of het wel of geen 1 aprilgrap is, wij weten het niet… raar is het in ieder geval. Er zou bier zijn dat is gemaakt van een vaginale bacterie.

Het is overigens niet zómaar een bacterie, maar afkomstig van het Tsjechische model Alexandra Brendlova. Zij is een samenwerking aangegaan met start-up The Order of Yoni. Met hun nieuwe biertje, Bottled Instinct, beloven zij de essentie van vrouwelijkheid te tonen.

Foto: The order of yoni

De makers beweren dat hun brouwsel geen vaginale smaak of lucht heeft. Het zou enkel op smaak zijn gebracht met ‘instincten’, zoals de gratie en aantrekkelijkheid van het Tsjechische model. Via crowdfunding probeert het Poolse bedrijf geld in te zamelen voor Bottled Instinct. Het bedrijf legt uit dat wij de drank moeten zien als een vrouw in de vorm van bier. „Stel je de vrouw van je dromen voor, jouw lustobject. Haar charme, sensualiteit, haar passie…”

Als andere producenten zou het bedrijf graag vrouwen uit de adult industry willen. Escorts, prostituees en ‘volwassen’ actrices zijn ideaal. Omdat zij vaker seks hebben, zouden zij betere bacteriën leveren. Logisch! Het biertje is dus vooral gericht op het idee dat mannen vrouwen kunnen drinken. Sexy, right?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Bier gemaakt van een vagina, het bestaat
Sluiten