Andrea Peelen
Andrea Peelen Eten & drinken 16 mrt 2016 / 20:48 uur

Op je bucketlist: dit restaurant in Willy Wonkastijl

Oké, je moet een tripje maken naar Amerika om er te komen, maar dan beland je als chocoladefan wel in de hemel op aarde. In de Universal Studio’s van Orlando opent binnenkort namelijk een restaurant in de stijl van Willy Wonka’s chocoladefabriek.

Filmset

Wanneer je een bezoekje brengt aan de Toothsome Chocolate Factory, is het net alsof je je op de set waant van de wereldberoemde film Charlie en de Chocoladefabriek. Het hele restaurant is ingericht in steampunkstijl, inclusief torenhoge schoorstenen en personeel dat kleding draagt afkomstig uit de 19e eeuw.

Op het menu staat van alles: van steak tot vis en hamburgers tot salades. Maar de desserts doen het ‘m. Geheel toepasselijk kun je kiezen uit tientallen ijsjes en milkshakes, waarvan de meest gebruikte ingrediënt… juist, chocola is. Zo is er één milkshake met chocolate chunks, roomijs en slagroom.

Op de bucketlist dus maar!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Op je bucketlist: dit restaurant in Willy Wonkastijl
Sluiten