Alice Boothby
Alice Boothby Eten & drinken 3 mrt 2016 / 13:45 uur

Hebben: de ultieme avocado-gadget

Ook zo’n fan van avocado? Dan word je vast en zeker héél enthousiast van de volgende foto’s.

Daily Mail kreeg de Nederlandse Colette Dike in de smiezen, een blogger die bijzonder goed is in smaakvolle food foto’s maken. Eén van haar favoriete ingrediënten is de avocado en die zien we dan ook terug in alle mogelijke vormen. Wat dacht je van avocado spaghetti, pizza topping en friet? Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar Colette maakt het.

Hoe ze haar avocado zo waanzinnig goed gesneden krijgt, blijft natuurlijk het geheim van de smid. Wel vertelde ze de Britse krant dat ze gebruik maakt van een speciaal schilmes en ietwat minder rijpe avocado’s kiest.

https://www.instagram.com/p/BBYMS1IEoht/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hebben: de ultieme avocado-gadget
Sluiten