Andrea Peelen
Andrea Peelen Eten & drinken 27 feb 2016 / 14:45 uur

Je lichaam trainen met een glas wijn: het kan!

Het klinkt als muziek in de oren: je lichaam trainen terwijl je intussen ook nog een paar slokjes wijn mag nemen. De Amerikaanse fitnesscoach April Storey doet het. En ze deelt de inspirerende filmpjes maar al te graag op Facebook.

Een glas of fles

De 24-jarige vrouw heeft een aantal work-outs opgesteld die met een glas of fles rode wijn te maken heeft. Zo drukt ze zich bijvoorbeeld op terwijl ze af en toe een slokje wijn uit een rietje zuigt. En wijnflessen? Die gebruikt ze als gewichten.

New Year's Eve calls for a special kind of #workout. If you want sexy arms try this upper body circuit and don't forget to stay hydrated Hope everyone has a great New Year's Eve! Looking forward to seeing some great friends tonight!#newyearseve #wineworkout #happynewyear #ilovewine

Gepostet von April Storey am Donnerstag, 31. Dezember 2015

Het idee ontstond toen April op oudjaarsdag een manier zocht om binnenshuis haar lichaam te trainen terwijl haar dochtertje lag te slapen. ,,We hadden een doos met wijn in huis gehaald om mee te nemen naar vrienden voor de avond”, vertelt ze aan Metro UK.,,Ik besloot om de flessen te gebruiken in mijn work-out.”

Niet zo healthy

April geeft zelf toe dat een aantal slokjes wijn tijdens het trainen niet per se goed is voor haar gezondheid. Wijn kan het lichaam namelijk ook uitdrogen. Maar door alleen de flessen gebruiken is het makkelijk en goedkoop om binnenshuis aan je lichaam te werken, aldus de blondine.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Je lichaam trainen met een glas wijn: het kan!
Sluiten