Moïra van Sas
Moïra van Sas Eten & drinken 24 feb 2016 / 10:31 uur

Gezondigd? Zoveel kilometer moet je hardlopen

„Zo, dat wordt een extra rondje rennen morgen." Iedereen zegt het weleens – al dan niet gemeend – na het verorberen van een Big Mac menu. Maar hoeveel rondjes moet je nou écht rennen om die portie friet, Turkse pizza of zak chips eraf te lopen?

De Poolse gezondheidswebsite Fit Talerz maakte een confronterende fotoreeks. Je ziet een aantal uiteenlopende snacks met daarbij vermeld het aantal kilometers dat je moet afleggen om de calorieën weer te verbranden. De volgende keer denk je wel twee keer na voor je een burger naar binnen werkt.

Foto: Fit Talerz
Foto: Fit Talerz
Foto: Fit Talerz
Foto: Fit Talerz
Foto: Fit Talerz
Foto: Fit Talerz
Foto: Fit Talerz

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gezondigd? Zoveel kilometer moet je hardlopen
Sluiten