Alice Boothby
Alice Boothby Eten & drinken 29 jan 2016
Leestijd: 1 minuut

Foodporn: Donut met kaneelbroodje erin gebakken

Wat als je de best of both worlds combineert in één moddervette suikerbom? Hou je vast: een restaurant in New York heeft de donut naar een hoger niveau getild door er een kaneelbroodje in te stoppen.

Eigenlijk hadden we het zelf niet beter kunnen bedenken. Een donut is lekker, maar na een paar happen wordt het wat smaak betreft toch wel een tikkie saai. Dat kan nog opgeleukt worden met een jamvulling of wat glazuur on top, maar deze uitvinding slaat alles. Om je vingers bij af te likken!

Chef Thiago Silva van Catch NYC stopt een kaneelbroodje in zijn donut, voordat hij ‘m verder afbakt. De donut wordt afgemaakt met een dot roomkaas. Wie geeft deze beste man even een lintje voor deze uitvinding?

https://www.instagram.com/p/7yl4GDTdkL/

https://www.instagram.com/p/7llIQBTduM/

https://www.instagram.com/p/7gXzcfzdsG/

https://www.instagram.com/p/8s3-lzzdr9/

https://www.instagram.com/p/_ak0gcTdtH/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Foodporn: Donut met kaneelbroodje erin gebakken
Sluiten