Pim Spoor
Pim Spoor Eten & drinken 12 jan 2016 / 13:00 uur

Een ketel en reisbeker in 1

Geen tijd om je thee, koffie of soepje op te warmen voor je de deur uitgaat? Geen nood, de Engelse Bianca Polizzi helpt je.

De nieuwe theepot

De 21-jarige student bedacht namelijk de Kettle Kup. Deze kleurrijke koffiebeker heeft iets weg van een ouderwetse theepot. De inhoud is in ieder geval hetzelfde, alleen heeft de Kettle Kup iets nieuws. De beker is namelijk een snoerloze waterkoker met oplaadbare batterijen, zo warm je makkelijk je thee op. De Kettle Kup heeft een inhoud van 300 milliliter en kookt in slechte enkele minuten. Er is zelfs ruimte voor theezakjes, koffiepoeder en suiker.

https://www.instagram.com/p/BASTQPBBasA/

Met haar uitvinding deed Polizzi mee aan een wedstrijd van Pot Noodle, een fabrikant van kant-en-klare noodles. Mensen konden nieuwe ideeën van producten insturen die tijdbesparend zijn. Nu Bianca gewonnen heeft, mag ze haar uitvinding produceren. Op dit moment wordt het product geshowt op de Consumer Electronics Show in de Verenigde Staten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Een ketel en reisbeker in 1
Sluiten