Alice Boothby
Alice Boothby Eten & drinken 8 dec 2015 / 20:41 uur

Zo maak je goddelijke chocolademelkvariaties

Dit weer leent zich voor een grote mok dampend hete chocolademelk mét slagroom. Maar waarom zou je niet eens wat anders proberen? Deze heerlijke combinaties zijn absoluut het proberen waard.

Zelf maken? Da’s helemaal niet zo moeilijk. Klik op de titel voor het recept.

1. Caramel zeezout

Want laten we eerlijk zijn: wie is niet fan van de combinatie caramel zeezout?

2. Met kaneel en slagroom

Maak met dit recept van Jamie Oliver heel gemakkelijk zelf je chocolademelk (zonder pakje) en voeg eventueel een borrelglaasje rum of whisky toe om het af te maken.

3. Met likeur

Wist je dat chocolademelk bijzonder goed samengaat met Baileys, Drambuie en Cointreau?

4. Red Velvet

De red velvet cake kennen we inmiddels wel, maar wist je dat je er ook een chocolademelk versie van kunt maken?

5. Cheesecake chocolademelk

Vloeibare cheesecake in een mok.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zo maak je goddelijke chocolademelkvariaties
Sluiten