Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Eten & drinken 13 dec 2015 / 15:45 uur

Weg met kerstkaarten! Stuur gin-tonic met boodschap

Ben jij elke winkel af geweest op zoek naar dé perfecte kerstkaart? Of snuffel je liever online naar de mooiste kerstkunstwerken? Wij vinden dat je je zoektocht kunt staken, want de beste kerstkaart is gevonden: een gin-tonic met een persoonlijke boodschap.

Etched Cocktails heeft deze originele lekkernij bedacht en is hot in Engeland, maar heeft ook een crowdfunding project lopen om het merk nog groter te maken. Het idee is simpel: kerstkaarten (en andere kaartjes) zijn ouderwets en saai, geef iemand zijn of haar favoriete drankje cadeau met een persoonlijk label eromheen.

Je kunt nu al kiezen uit een grote variëteit van cocktails: van gin-tonic tot wodka met kiwi, appel en citroen. Tot nu toe zijn de pareltjes alleen nog in Engeland te bestellen voor 12 pond inclusief verzendkosten. Wie weet krijgt een Nederlandse ondernemer ook lucht van het bijzondere plan en kun je volgende kerst een gin-tonic naar je beste vriendin sturen in plaats van die eeuwige, glitterende kerstkaart.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Weg met kerstkaarten! Stuur gin-tonic met boodschap
Sluiten