Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Eten & drinken 7 dec 2015 / 12:44 uur

Man maakt elke dag identiek ontbijt voor zijn lief

Onze Instagramfeeds stromen elke ochtend vol met kookboekwaardige ontbijtjes. Maar de Britse Michael Zee overtreft dit. Hij maakt elke ochtend een overheerlijk, symmetrisch ontbijtje klaar voor zijn vriend en Instagram eet mee.

Ontbijt 2.0

Op het account Symmetry Breakfast is te zien welke ontbijtjes Michael elke ochtend aan zijn lief – Mark van Beek – serveert. Liefde gaat door de maag bij dit duo, maar ook een tikkeltje ver. Of niet? Zo vertelt Zee aan The Guardian: „Mensen vragen zich af of ik gestoord of obsessief ben, maar het is een verklaring van mijn liefde. Ik ben toegewijd, met het ontbijt en Mark.”

Zo vertelt Zee ook aan de krant dat hij soms, als hij echt uitpakt, een avond van tevoren al begint met het klaarmaken. Ook probeert hij vaak gerechten uit verschillende werelddelen om het ontbijtspektakel spannend te houden.

Instagram eet mee

Op het Instagramaccount, dat op het moment van schrijven 478.000 volgers heeft, beschrijft de ontbijtkoning wat er op het bord ligt en waar het glaswerk en servies vandaan komt. Konden we maar aanschuiven, morgenochtend misschien?

https://www.instagram.com/p/irOZPD1wz/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man maakt elke dag identiek ontbijt voor zijn lief
Sluiten