Alice Boothby
Alice Boothby Eten & drinken 8 dec 2015 / 13:43 uur

Hoera! Utrecht krijgt een foodmarkt op de Neude

Goed nieuws voor foodies in Utrecht: in het oude postkantoor aan de Neude zal een foodmarkt openen.

Dat bevestigt Daan Wentholt, woordvoerder van de projectontwikkelaar a.s.r vastgoed, aan DUIC. De versmarkt komt in het souterrain en zal zeker 2000 vierkante meter beslaan. Wentholt kan nog niet te ver op de zaken vooruitlopen, maar het zal een dagelijkse markt met verse producten worden, vergelijkbaar met het foodmarktconcept van Jumbo.

Postkantoor

Het geliefde postkantoor aan het bekendste plein van de stad wordt de komende jaren flink verbouwd. De foodmarkt zal naar verwachting eind 2017 af zijn. Dan moet ook de bibliotheek in het historische pand zijn deuren openen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hoera! Utrecht krijgt een foodmarkt op de Neude
Sluiten