Alice Boothby
Alice Boothby Eten & drinken 12 dec 2015 / 15:00 uur

4x pompoensoep nét even anders

Kan jij geen pepernoot, speculaasbrok of chocoladeletter meer zien vandaag? Goed nieuws. Kies vanavond voor makkelijk én gezond en maak met het grootste gemak een grote pan pompoensoep klaar.

Pittige pompoensoep met curry

De koude maanden lenen zich uitstekend voor soep, en pompoensoep in het bijzonder. Zet je zintuigen op scherp en ga voor deze pittige versie met gember, curry en kokosmelk.

Recept

Jamie Oliver’s pompoensoep met zelfgemaakte croutons

Zelfgemaakte croutons zijn zoveel lekkerder dan die in een zakje. Deze vega seizoenssoep zet je zo op tafel en is extra lekker met zelfgemaakte croutons gemaakt van ciabatta en Parmezaan.

Recept

https://www.instagram.com/p/9lFBTaFGSf/

Pompoen-zoete aardappelsoep

Pompoen en zoete aardappelen zijn goede vrienden en door ze te combineren krijg je een heerlijk zoete, romige en vooral super gezonde soep. Proberen!

Recept

https://www.instagram.com/p/MUkTuRhVb/

Thaise pompoensoep van Matt Preston

MasterChef Australia gekeken? Dan komt de naam Matt Preston je vast en zeker bekend voor. Hij is niet alleen jurylid van het populaire kookprogramma, maar ook culinair journalist en restaurantcriticus. Een boek kon natuurlijk niet achterblijven. Daaruit komt dit recept voor pompoensoep met een Thaise twist.

Recept

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
4x pompoensoep nét even anders
Sluiten