Alrik de Jong
Alrik de Jong Eten & drinken 9 nov 2015 / 12:37 uur

Tegengeluid: eindelijk een ongezonde foodblogster

Instagram staat bol van de ‘healthy pealthy’ foodblogsters, alleen vetarm voedsel zonder gluten telt nog mee, zonder gojibessen en hennepzaad geen leven meer en en zelfs de McDonald’s gaat al op de gezonde tour.

Net op het moment dat we haar nodig hebben, komt Deliciously Stella om de hoek kijken. Niet dat Stella zo ‘delicious’ is, als wel het eten dat ze presenteert. Dan hebben we het dus over voedsel mét gluten, mét verzadigde vetten, mét suikers en mét een heleboel andere troep. Gewoon, omdat het soms heerlijk is om je daar buitenproportioneel te goed aan te doen.

Verder geen ‘eight packs’, getuite lipjes en shakebekers, maar gewoon een onderuitgezakte vrouw zonder make-up in een gedateerde bikini. Een diepe buiging voor dit tegengeluid.

https://www.instagram.com/p/9S7HqXuDSo/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tegengeluid: eindelijk een ongezonde foodblogster
Sluiten