Moïra van Sas
Moïra van Sas Eten & drinken 11 nov 2015 / 13:38 uur

Sint Maarten superfoods: nooit meer mandarijnen

Het is de nachtmerrie van ieder kind: tijdens Sint Maarten aanbellen bij die vervelende buurvrouw die ranzige mandarijntjes uitdeelt, in plaats van chocola. Maar kun jij het niet over je healthy hart verkrijgen om mini-marsjes en Skittles in huis te halen? Dit zijn gezonde opties waar je wél mee wegkomt.

Snackgroenten

Snackkomkommers en banaantjes zijn niet alleen enorm schattig, ze zijn ook nog eens goed voor je. Beter dan die mandarijn, maar of je kinderen er écht blij mee maakt vragen wij ons af.

Koekjes

Zelfgemaakte havermout of quinoakoekjes zijn een prima alternatief voor de kant en klare suikerbommetjes uit de supermarkt. Kids houden van koekjes, dus hoe dan ook een succesnummer! Ook zelfgemaakte mueslirepen zouden weleens een hit kunnen zijn. Inspiratie nodig? Bekijk hier een aantal fijne recepten.

Popcorn

Wil jij je zeker weten geliefd maken bij de buurtkinderen? Koop dan een zak gedroogde maïskorrels en maak zelf popcorn. Leuk te verpakken in een puntzakje en uiteraard aan jou de keuze uit zoet of zout.

Snoep

Wil je toch gaan voor snoep? Kies dan voor de biologische of suikervrije variant. Of ga voor slaafvrij en haal Tony Chocolonely reepjes. Voor de fijnproever, maar wel een aanslag op de portemonnee. En weet je het echt niet meer? Doe dan gewoon lekker je deur niet open.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sint Maarten superfoods: nooit meer mandarijnen
Sluiten