Elena van Doorn
Elena van Doorn Eten & drinken 3 nov 2015 / 10:46 uur

Ouders maken gezond eten leuk met bizarre creaties

Je kinderen gezond laten eten, dat is niet altijd makkelijk. Deze ouders wisten op een wel heel creatieve manier het bordje van hun zoontje op te fleuren. De creaties worden gedeeld op Instagram en zijn een groot succes.

De bekendste Disneyfiguren kwamen al voorbij op de bordjes van de Australische Jacob. Van Mirida (Brave) tot Finding Nemo en van Mike Wazowski (Monsters Inc.) tot Shrek, de gezonde snacks mogen er dan kleurrijk uitzien, ze zijn ook nog eens ontzettend gezond.

Jamie Oliver

Het Instagramaccount heeft al bijna 26.000 volgers. Ook gigantisch populaire kok, Jamie Oliver, die pleit voor gezonde snacks voor kinderen, plaatste een bericht op Facebook waarin hij de ouders van Jacob prijst voor hun creatieve idee, speciaal voor "Wereld Pastadag".

As its "world Pasta Day" I thought I'd show you A really fun food account from a parent and his kid. @jacobs_food_diaries have a look give them a follow if it makes you smile. Big love #jamieoliver

Gepostet von Jamie Oliver am Sonntag, 25. Oktober 2015

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ouders maken gezond eten leuk met bizarre creaties
Sluiten