Zoë Boven
Zoë Boven Eten & drinken 3 nov 2015 / 10:45 uur

Nederlandse chef kan ‘World Chocolate Master’ worden

Sculpturen van chocolade, bonbons en taarten. Twintig internationale chefs streden donderdag om tien finaleplaatsen van de prestigieuze wedstrijd ‘World Chocolate Master’. De Nederlandse chef Ramon Huigsloot haalde de finale, hij neemt het vrijdag tegen de andere finalisten op. Dat meldt de organisatie op Facebook.

Are you ready for our 10 Superfinalists? This extremely talented group will battle to become the ultimate World…

Gepostet von World Chocolate Masters am Donnerstag, 29. Oktober 2015

Lees ook: Heel Metro Bakt (er niks van?)

De 30-jarige Huigsloot, die deel uitmaakt van het Nederlands Patisserie Team, vertegenwoordigt Nederland op de ‘Salon du Chocolat’. Tijdens de wedstrijd bereiden de chefs chocoladegerechten voor die door een professionele jury worden beoordeeld. Daarbij houden de juryleden rekening met presentatie, smaak en technische vaardigheden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nederlandse chef kan ‘World Chocolate Master’ worden
Sluiten