Richard Otto
Richard Otto Podcasts 24 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de 5 podcast-tips van… Dimitry Vleugel

Podcasts zijn er te kust en te keur. Om je wegwijs te maken, laat mediaplatform Spreekbuis.nl wekelijks een mediapersoon zijn of haar favorieten selecteren. Met vandaag: de vijf favorieten van Dimitry Vleugel.

Dimitry ‘DIM’ Vleugel is mede-oprichter van Androidworld, doet PR en marketing-gerelateerde klussen en maakt schitterende podcasts die nog niet aanslaan.

De vijf podcast-tips van Dimitry Vleugel:

1. Recode Daily

Recode Daily brengt vrijwel dagelijks een aflevering van ongeveer 12 minuten waarin ze een aan tech-gerelateerd onderwerp uitleggen of duiden. Mooi geproduceerd en lekker informatief.

2. Podcast over Media / POM

Ik heb soms moeite met Klöpping en Pfauth en moet ook wel lachen om de groupies op Telegram, maar de podcast is gewoon ontzettend goed. Het luistert lekker weg, de onderwerpen zijn divers en het is gewoon lekker dat deze wereldverbeteraars gewoon retecommercieel zijn.

3. How I built this with Guy Raz

De stem van Guy Raz luistert lekker weg en de verhalen zijn heerlijk om naar te luisteren. Hij spreekt geslaagde ondernemers om van ze te horen hoe dat pad naar succes tot stand kwam. Spoiler: het ging nooit vanzelf.

4. Dit Komt Nooit Meer Goed

Ik ken(de) beide dames niet, maar de podcast is ontzettend leuk. Elke week een verhaal rondom het thema ‘dit komt nooit meer goed’, vaak hilarisch, soms ontroerend en altijd heel herkenbaar. Met verhalen van Kluun, Kasper van Kooten , Chris Zegers, Jesse Klaver en meer bekend en onbekend spul.

5. Kleine meisjes worden groot

Misschien een vreemde eend in deze lijst en ik ben niet de doelgroep, maar ik hou van divers. In deze korte podcast behandelen Lola Lotta en Daphne onderwerpen voor de jongere vrouwelijke doelgroep en daarbij wordt geen enkel onderwerp overgeslagen. Een leuke podcast die soms moeilijke zaken bespreekbaar maakt en daarom een aanrader voor iedereen.

Dit zijn de 5 podcast-tips van… Laurens Vreekamp

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Dit zijn de 5 podcast-tips van… Dimitry Vleugel
Sluiten