Metro en ANP
Metro en ANP Podcasts 10 okt 2020 / 12:31 uur

Prins Harry en Meghan maken podcastdebuut voor Mental Health Day

Prins Harry en zijn vrouw Meghan zijn vandaag voor het eerst te horen in een podcast. De hertog en hertogin van Sussex werden vanwege World Mental Health Day geïnterviewd door drie middelbare scholieren voor hun podcast Teenager Therapy. Het gesprek werd eerder deze week opgenomen en verschijnt zaterdag 18.00 uur Nederlandse tijd op onder meer YouTube en Spotify.

Harry en Meghan spraken met scholieren Gael, Kayla en Thomas op een locatie in hun woonplaats Montecito. Tijdens de opnames kreeg de prins een nieuwe bijnaam van een van de presentatoren, weet Hello! Toen Harry werd gevraagd hoe hij aangesproken zou willen worden, zei hij dat alles prima was. Hierop besloot Gael hem ‘Big H’ te noemen.

Prins Harry en Meghan Markle Foto: AFP

Mentale gezondheid

Voor de prins is mentale gezondheid al jaren een onderwerp dat hem na aan het hart ligt. Vorig jaar maakte hij op World Mental Health Day een filmpje met Ed Sheeran om aandacht te vragen voor het thema.

Lees ook: Tygo Gernandt in film Casanova’s: ‘Versieren is leuker dan de buit binnen hebben’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Prins Harry en Meghan maken podcastdebuut voor Mental Health Day
Sluiten