Richard Otto
Richard Otto Podcasts 8 okt 2020 / 07:00 uur

Ken je deze podcasts al? #47 Theater

Wekelijks komen er nieuwe podcasts uit. Ter inspiratie selecteert Richard Otto van vakmediaplatform Spreekbuis.nl daarom iedere week vijf luisterwaardige podcasts. Ditmaal: Theater.

1. Stadsastronaut

Stadsastronaut is een driedelige podcast van de VPRO en NPO Radio 1 op basis van de theatervoorstelling ‘Stadsastronaut’ van Marjolijn van Heemstra.

2. Theaterkrant

Een podcast dat het laatste nieuws over de theaterwereld brengt. Ook kun je naar reviews luisteren van diverse theatervoorstellingen. Daarnaast wordt de impact van corona op de sector besproken.

3. Droomtheater Het Oor

Een jeugdpodcast van Zappelin en de KRO-NCRV. Droomtheater Het Oor is een voorleesservice voor vermoeide ouders en avontuurlijk kinderen vanaf twee jaar.

4. Podcasts in Toomler

In deze podcastserie kun je veel podcasts vinden van de comedians van Comedytrain. De podcasts worden opgenomen in Toomler Amsterdam. In de podcast kun je luisteren naar Martijn Koning, Soundos El Ahmadi, Ronald Goedemondt en Eric van Sauers.

5. Binnenwerkjes

De podcasts Binnenwerkjes brengt hele korte luistertheatervoorstellingen voor thuis. Luister ze voor je raam, in je bed, op de vloer of op de bank. Met Binnenwerkjes beleef je het allemaal net even anders. De korte ‘audiovoorstellingen’ worden gemaakt door Inge Wannet en Rinske Bouwman.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ken je deze podcasts al? #47 Theater
Sluiten