Richard Otto
Richard Otto Podcasts 1 okt 2020
Leestijd: 1 minuut

Ken je deze podcasts al? #46 Documentaires

Wekelijks komen er nieuwe podcasts uit. Ter inspiratie selecteert Richard Otto van vakmediaplatform Spreekbuis.nl daarom iedere week vijf luisterwaardige podcasts. Ditmaal: documentaires.

1. Typisch

Typisch is een documentaireserie op NPO 2 over het alledaagse en bijzondere leven van gewone mensen in een dorp of wijk in Nederland. In de podcast hoor je de verhalen die je níet op televisie ziet.

2. Radio Doc

Radio Doc is een populair NTR-documentaireprogramma van Radio 1. Met iedere week een kort én een langer verhaal over onderwerpen die mensen in Nederland bezighouden.

3. God’s President

Wat is er aan de hand in de Amerikaanse Bible Belt? Tientallen miljoenen christenen zien in Donald Trump een reddende engel, gezonden door God. In de vijfdelige EO-podcastserie God’s President reist journalist Robin de Wever naar het broeierige Mississippi.

4. Toendra

Een podcastserie, waarin steeds verschillende mensen in de meest pijnlijke, bijzondere en bizarre periodes uit hun leven vertellen. Van dezelfde makers van het bekroonde radioprogramma Plots.

5. Parel Radio

VPRO-podcastserie met radio-documentaires en hoorspelen, geselecteerd door bevlogen radiomakers. Host Stef Visjager presenteert en stelt deze zeer gevarieerde podcastserie samen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Ken je deze podcasts al? #46 Documentaires
Sluiten