Richard Otto
Richard Otto Podcasts 30 jul 2020 / 07:00 uur

Ken je deze podcasts al? #37 Formule 1

Wekelijks komen er nieuwe podcasts uit. Ter inspiratie selecteert Richard Otto van vakmediaplatform Spreekbuis.nl daarom iedere week voor Metro vijf luisterwaardige podcasts. Ditmaal: Formule 1.

1. Telegraaf Formule 1 podcast

F1-verslaggever Telegraaf Telesport Erik van Haren en voormalig F1-coureur Christijan Albers praten je in deze podcast bij over het belangrijkste Formule 1-nieuws en achtergrond informatie.

2. F1 aan Tafel

De Formule 1 podcast van het razend populaire online station GrandPrix Radio. Onder leiding van presentator René Hoogterp beantwoorden Olav Mol en de redactie van Grand Prix Radio vragen van luisteraars en worden actualiteiten rondom Formule 1 besproken.

3. Slipstream

Slipstream is het online autosportprogramma van RTL GP. Iedere maandag bespreken autocoureur Allard Kalff en voormalig ingenieur en teamchef van Formule Ford, Le Mans en Formule 1, Kees van de Grint, het laatste nieuws uit de autosportwereld, met de nadruk op de Formule 1.

4. Pitstop

Een podcast over de Formule 1 met de focus op onze nationale racesportheld Max Verstappen. Verslaggevers Arjan Schouten, Rik Spekenbrink en Tim Engelen bespreken uitgebreid het laatste F1-nieuws, maar ook het nieuws van buiten de wedstrijden komen aan bod.

5. NOS Formule 1-Podcast

Nog een podcast met een oud-coureur. Dit maal Jan Lammers, die samen met NOS-presentator Amber Brantsen en NOS Formule 1-verslaggever Louis Dekker elke week het Grand Prix nieuws doornemen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ken je deze podcasts al? #37 Formule 1
Sluiten