Roos Ravensbergen
Roos Ravensbergen | LinkedIn Muziek 28 feb 2021 / 20:04 uur

Fans konden gisteravond toch nog bij de verjaardag van André Hazes zijn

Dit jaar zou André Hazes 70 zijn geworden. Normaliter zouden dan zalen vol mensen bij elkaar komen voor een avondje muziek, bier en gezelligheid. Nu kon zo’n feest vanwege corona natuurlijk niet doorgaan, maar online kan alles. Dus kwamen tal van artiesten ‘samen’ om voor de fans een spectaculaire avond neer te zetten.

Aan het concert deden maar liefst 19 artiesten mee, waaronder Tino Martin, Xander de Buisonjé, Trijntje Oosterhuis, Willeke Alberti, Lil’ Kleine en OG3NE. Via een livestream konden mensen thuis dan een rondje meezingen (of alle rondjes). Rachel zelf vond het in ieder geval erg bijzonder, om iedereen zo samen te zien komen voor de verjaardag van haar Dré.

Show voor André Hazes ‘waanzinnig’

Zo noemt Rachel de show „waanzinnig”, bij een terugblik op Instagram. „Zo lieve schat, deze heb je ook weer op jouw naam…!!! We zijn weken dag en nacht voor je bezig geweest maar wat hebben we de mensen thuis een geweldige avond gegeven.”

„Maar Dré niet alleen ik mis jou nog ieder moment van de dag maar de mensen thuis missen jou ook nog zo intens en alleen daarom vind ik het ook nog zo belangrijk om nog steeds veel van jou te mogen delen met het publiek..!!!”

Speciaal voor het concert zat het wassenbeeld van de zanger in de zaal. „Zodat je zelf bij het feestje aanwezig kon zijn wat de artiesten jou deze avond hebben willen geven..!!! Nou schat, ik kijk weer vol trots naar boven en geef je die handkus vanuit het mooie plekje in mijn hart waar jij nog altijd diep zit…!!!”

‘Kroegsfeer’

Op Twitter zijn fans ook laaiend enthousiast. Tijdens het grote feest al trokken mensen naar het sociale medium om een soort live verslag te doen van de verschillende artiesten. Zo viel Lil’ Kleine bijvoorbeeld niet héél erg in de smaak: „Nou Lil bedankt voor je bijdrage, vliegtuig staat klaar voor je om terug te vliegen.”

Maar over het algemeen zeggen de fans dat ze vooral genoten van de „kroegsfeer”. En de zusjes van OG3NE kunnen rekenen op heel wat lof. „Zusjes OG3NE, al zingen ze het telefoonboek is het nog prachtig.”

Maar aan al het moois komt een eind, kwamen de muziekliefhebbers ook achter. En dat eind kwam net even te vroeg: „Kan er een uurtje aangeplakt worden?”

Zo verliep de één na laatste aflevering van Wie is de Mol?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Fans konden gisteravond toch nog bij de verjaardag van André Hazes zijn
Sluiten