Kasper Hermans
Kasper Hermans Muziek 4 mrt 2020 / 10:09 uur

Songfestivalnummer Jeangu Macrooy uitgelekt

De aanloop naar de onthulling van het Songfestival-nummer van Jeangu Macrooy is niet vlekkeloos verlopen. Woensdagochtend werd Grow al gelekt. 

Mensen met een Apple Music-account waren de gelukkigen. Zij konden het nummer al beluisteren. Per abuis, zo is inmiddels gebleken, want het nummer is alweer verwijderd. Toch is de track onherroepelijk verspreid over het internet.

Eerst werd er nog gespeculeerd dat Macrooy een paar uur voor zijn onthulling een andere single had gedropt. Echter kwamen de beelden van de clip overeen met de eerder vrijgegeven preview van de organisatie.

https://twitter.com/NPORadio2/status/1235153374015901698

Traditie

Het nummer wordt officieel woensdagavond pas gepresenteerd bij De Wereld Draait Door, iets wat de voorbije jaren een traditie is geworden. Maar voor velen zal de echte verrassing er dan dus al af zijn.

Reageer op artikel:
Songfestivalnummer Jeangu Macrooy uitgelekt
Sluiten