Metro en ANP
Metro en ANP Muziek 14 mrt 2020 / 13:28 uur

Rapper Frenna wil doorbreken in het buitenland

Nederland heeft hij al in zijn zak, maar nu streeft Frenna ook naar een carrière buiten de Nederlandse grenzen.

De 28-jarige rapper gelooft dat het mogelijk is. „Ik praat er elke dag over. In mijn team staan alle neuzen dezelfde kant op”, zegt hij in Het Parool.

Frenna heeft naar eigen zeggen al enkele buitenlandse samenwerkingen op de plank liggen. Nu is het alleen nog zoeken naar het juiste moment.

„Timing is alles voor mij. We plannen niet eens zo veel. Het universum spreekt met ons en dan gaan we." Met een beetje geluk kan Frenna de komende jaren wereldwijd Nederland vertegenwoordigen, zo hoopt hij. „Dat is echt mijn droom, dat de mensen zeggen: die Nederlander heeft het laten lukken."

Zonder muziek

Met meer dan 336 miljoen streams werd Frenna in 2019 de meest beluisterde Nederlandse artiest. Maandelijks heeft hij meer dan 2,1 miljoen Nederlandse luisteraars.

Een leven zonder muziek kan Frenna zich inmiddels niet meer voorstellen. „Nee, dat kan ik niet. Iedere artiest heeft zijn tijd en dat weet ik stiekem in mijn hoofd ook, maar op de een of andere manier wil ik dat niet accepteren. We moeten blijven knallen, man."

Reageer op artikel:
Rapper Frenna wil doorbreken in het buitenland
Sluiten