Kasper Hermans
Kasper Hermans Muziek 28 feb 2020 / 21:42 uur

Zeventienjarige Sophia wint The Voice Of Holland

De tiende editie van The Voice Of Holland is vrijdagavond gewonnen door Sophia Kruithof. In de finale rekende ze uiteindelijk af met Stef Classens.

De finale bestond traditioneel uit meerdere fases. Eerst zongen de kandidaten een cover en een duet met een andere artiest. Daarna werden Daphne en Emma geëlimineerd in de eerste stemronde.

Zelfgeschreven nummers

De finale ging daarom tussen Sophia en Stef. Laatstgenoemde mocht als eerste zijn zelfgeschreven single Carried Away zingen. Sophia bracht daarna Alaska ten gehore, haar nieuwe single. Ook Emma Boertien en Daphne van Ditshuizen hebben en eigen song, maar die mochten zij – door dat zij tijdens de finale het podium moesten ruimen – vrijdag nog niet laten horen.

Het publiek bleek uiteindelijk het meest onder de indruk van de zangkunsten van Sophia. Zij ging met 50.000 euro, een platendeal en een auto naar huis. Dat laatste wordt nog een dingetje, want de zangeres is pas 17 jaar oud en mag er zelf nog niet in rijden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zeventienjarige Sophia wint The Voice Of Holland
Sluiten