Metro
Metro Muziek 21 jan 2020 / 13:44 uur

Bezorgde fans Madonna na weer een afgelast concert

Madonna (61) is bezig met haar Madame X wereldtour, maar cancelde afgelopen zondag voor de achtste keer een concert. Fans maken zich zorgen om de zangeres. 

Bezoekers van het concert in Lissabon kwamen zondag van een koude kermis thuis. Slechts 2,5 uur voor het optreden werd het concert in Portugal afgelast.

‘Luisteren naar lichaam’

Fans moesten het doen met een kort berichtje op Instagram. „Sorry dat ik vanavond moest afzeggen, maar ik moet luisteren naar mijn lichaam en rusten”, aldus de zangeres. Ze bedankte haar fans. Onder de post reageerden fans boos maar ook bezorgd. Sommigen opperen dat ze misschien haar tourschema moet heroverwegen. „Dit is al slopend voor iemand die fit is, laat staan voor iemand met knieproblemen zoals jij”. schrijft een fan.

View this post on Instagram

Thank you again Lisbon! 🇵🇹 Sorry I had to cancel tonight but I must listen to my body and rest!! That white Port.🍸 got me through the rest of the show! See you on Tuesday fingers crossed 🤞🏼 @dinodsantiago #madamextheatre #lisboa #coliseu

A post shared by Madonna (@madonna) on

Shows in Los Angeles, Miami, New York en Boston werden eerder al afgezegd. Naar het schijnt door de knieproblemen van Madonna, maar het management van de zangeres blijft stil. Op 27 januari geeft Madonna -als het goed is-15 concerten in Londen.

In november werd Madonna al aangeklaagd door een fan omdat ze haar concert in Miami twee uur te laat begon. Op Instagram was de zangeres daar overigens heel duidelijk over: „Een koningin is nooit te laat.” In 2018 bracht de zangeres haar veertiende studioalbum Madame X uit, waar de tour naar is vernoemd. Daarvoor was het vier jaar vrijwel stil rondom Madonna.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bezorgde fans Madonna na weer een afgelast concert
Sluiten