Kasper Hermans
Kasper Hermans Entertainment 28 jul 2019
Leestijd: 1 minuut

Fan A$AP Rocky bedreigde Zweedse ambassade

Dat rapper A$AP Rocky vastzit in Zweden houdt de gemoederen bezig. De Amerikaanse president Donald Trump heeft zich er al over uit gelaten, maar daar blijft het niet bij.

Een fan van de hiphopartiest heeft namelijk de Zweedse ambassade in Washington bedreigd. Volgens Amerikaanse media zou een vrouw gedreigd hebben om de boel op te blazen.

Duidelijk was dat ze de benodigde dingen voor een bom nog niet heeft. Zo zette ze er een papieren zak voor de deur en gooide ze een vloeistof – afkomstig uit een colafles – naar het gebouw.

Terugkeer

De dag erna besloot de vrouw terug te komen en ging ze ook het gebouw in. Daar schreeuwde ze tegen het personeel, waarbij ze meermaals de rapper zou hebben aangehaald. Vervolgens weigerde ze om de ambassade te verlaten.

A$AP Rocky zit nu bijna een maand vast in Zweden, omdat hij verdacht wordt van betrokkenheid bij een vechtpartij. Hij zou een iemand hebben aangevallen met een fles. Zelf zegt hij echter alleen zichzelf te hebben verdedigd.

Lowlands

Voorlopig staat A$AP Rocky nog altijd op het programma voor Lowlands. Als hij nog drie weken vastzit komt zijn optreden op de afsluitende zondag echter in gevaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.