Erik Jonk
Erik Jonk | LinkedIn Muziek 26 jun 2019 / 14:30 uur

Win een meet & greet met Maan, zondag op Parkpop

De hand schudden, misschien wel een knuffel krijgen, een gesprekje voeren en een selfie maken met Maan? Dat kan! Metro en festival Parkpop hebben met de zangeres een winactie opgezet en wie weet ontmoet jij haar komende zondag al.

Maan treedt zondag van 17.50 tot 18.35 uur op tijdens het gratis festival in het Zuiderpark in Den Haag. Kort voor of kort na het optreden is de meet & greet waaraan je kunt meedoen. Op Parkpop zie je die dag onder meer ook Waylon, Kovacs, Ronnie Flex, Jett Rebel en Ilse DeLange.

The Voice of Holland

Nederland leerde Maan de Steenwinkel (20) tijdens The Voice of Holland, die zij in januari 2016 als lid van Team Marco Borsato won. Als een van de weinige Voice-winnaars behield zij wel succes. Zij verkocht onder meer een clubtournee uit en was te zien tijdens Pinkpop 2018 en de Vrienden van Amstel Live-concerten van dit jaar.

Meedoen?

Laat hieronder voor donderdag 27 juni 17.00 uur je gegevens achter en beantwoord de vraag ‘waarom moet juist jíj de meet & greet met Maan winnen?’ Aan het einde van de donderdag maken we de winnaar bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Win een meet & greet met Maan, zondag op Parkpop
Sluiten