Metro en ANP
Metro en ANP Muziek 9 jun 2019 / 18:19 uur

Van onderen! Frank Lammers duikt Pinkpop-publiek in

Acteur Frank Lammers heeft zondagmiddag op muziekfestival Pinkpop het optreden van Rowwen Hèze aangekondigd en daarna een nummer meegezongen met de Limburgse band. Vervolgens sprong hij het publiek in om te gaan crowdsurfen. De beelden van het crowdsurfen zijn, met recht, een hit op internet. Het filmpje van radiozender 3FM op Facebook is binnen een uur al meer dan honderdduizend keer bekeken.

Niet vlekkeloos

Het ging alleen niet helemaal goed, dat crowdsurfen. De acteur uit het Brabantse Mierlo belandde na een flinke aanloop vanaf het podium eerst op de grond, om daarna toch over het publiek gedragen te worden. Lammers, al jaren bevriend met de band, kroop voor de aankondiging in de huid van Ferry Bouman – zijn personage in de serie Undercover, waarin ook Anna Drijver en Tom Waes spelen.

Zondag is de tweede dag van Pinkpop, dat bezig is aan de vijftigste editie. Naast Rowwen Hèze betreden onder meer Lenny Kravitz, The Cure, Krezip, Boef en Armin van Buuren (met Marco Borsato) zondag het podium.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Van onderen! Frank Lammers duikt Pinkpop-publiek in
Sluiten