Metro
Metro Muziek 26 jun 2019 / 12:24 uur

Rammstein 24 juni 2020 in Goffertpark Nijmegen

Rammstein treedt volgend jaar opnieuw op in Nederland. De band kondigde woensdag, een dag na de show in De Kuip, een concert aan in het Goffertpark in Nijmegen. Het optreden vindt plaats op 24 juni 2020 en maakt deel uit van de Europese tournee.

Wil je erbij zijn? Schrijf dan vrijdag 5 juli 11.00 uur in je agenda.

Rammstein – Europe Stadium Tour 2020

Ich bin zu Hause überall! Rammstein are announcing the continuation of their Stadium Tour in 2020! Tickets go on sale on 5 July 2019 on rammstein.com/tickets!UK shows to be announced soon as part of the 2020 Europe stadium tour.

Gepostet von Rammstein am Dienstag, 25. Juni 2019

Geluidsoverlast

Volgens de DCMR Milieudienst Rijnmond zijn er 105 meldingen van geluidsoverlast binnengekomen tijdens het concert in de Kuip afgelopen 25 juni. De warme luchtlaag die over de stad hing zorgde er volgens de milieudienst voor dat geluid weerkaatst werd.

Volgens verschillende omwonenden was het optreden van de Duitse band, bekend van nummers als Du Hast en Sonne, te horen. Het geluidsoverlast werd waarschijnlijk veroorzaakt door het zeer warme weer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Rammstein 24 juni 2020 in Goffertpark Nijmegen
Sluiten