Kasper Hermans
Kasper Hermans Entertainment 7 jun 2019
Leestijd: 1 minuut

Radio 2 draait uur lang Tino Martin met Zij Weet Het

Wie vrijdagmiddag om vijf uur inschakelde op NPO Radio 2 zal vast even raar op hebben gekeken. Een uur lang was namelijk enkel en alleen het nummer Zij Weet Het van Tino Martin te horen.

Wouter van der Goes en Frank van ‘t Hof waren verantwoordelijk voor deze veelvuldige repeat. De vervangers van Ruud de Wild leken enigszins bewust hun luisteraars te pesten door de single te draaien.

Kritiek

De twee dj’s konden de kritiek die op Tino Martin werd geleverd niet heel erg waarderen. Ze kondigden aan bij volgende kritiek op de volkszanger een uur lang zijn single in de ether te slingeren. En zo geschiedde.

Op social media stroomden uiteraard de reacties binnen over de actie van het duo. De meesten konden het niet heel erg waarderen, al lijkt Martin er ook een paar fans bij te hebben gekregen door toedoen van het grijs draaien.

https://twitter.com/Rob_Dal/status/1137022523403620353

Toppertje

De actie van Van der Goes en Van ‘t Hof is niet uniek te noemen. Zo draaide Giel Beelen tijdens een van zijn shows ooit twee uur achtereen het nummer Toppertje van Guillermo en Tropical Danny. En onlangs werd na de Songfestival-winst van Duncan Laurence zijn winnende track Arcade door 100% NL op repeat gezet.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.