Erik Jonk
Erik Jonk | LinkedIn Muziek 15 jun 2019 / 11:14 uur

Helft festivalgangers draagt geen oordoppen, maar…

Niets is zo fijn als een concert pakken of dansen op een festival. Maar toch moet je opletten: te lang luisteren naar te harde muziek brengt namelijk risico’s met zich mee voor je gezonde gehoor. Het kan zelfs onomkeerbare gehoorschade opleveren.

Oordoppen helpen, maar uit onderzoek blijkt dat iets meer dan de helft van de bezoekers nooit oordoppen draagt. De Plug in Party on Movement wil daar verandering in brengen.

Ambassadeur worden?

Met oordoppen met muziekfilter hoor je de muziek nog steeds goed, je hebt langer energie om door te feesten, je kunt makkelijker communiceren met je vrienden en natuurlijk: je beschermt je gehoor.

Dus: draag jij ook altijd oordoppen en wil je je omgeving aansporen dit ook te doen? Word dan ook ambassadeur van de Plug in Party on movement. Daarmee dien je een goed doel, maar maak je bovendien kans op te gekke prijzen, zoals een half jaar gratis luisteren naar Spotify en concert- en festivaltegoed tot 1000 euro! Wie meedoet: deel vooral je ervaringen met de hashtag #pluginpartyon.

Aanmelden kan hier.

In samenwerking met Veiligheid.nl

Reageer op artikel:
Helft festivalgangers draagt geen oordoppen, maar…
Sluiten