Jelmer Visser
Jelmer Visser Muziek 16 mei 2019 / 17:30 uur

Zin in een spelletje? Hier is de Songfestivalbingo!

Het Eurovisie Songfestivalspektakel barst donderdag ook voor Nederland los, gaat Duncan Laurence het redden? Vast wel. Toch is er nog veel meer waar je op kan letten tijdens zo’n bijzondere televisieavond. En wat is er nou leuker om hier een spelletje van te maken.

Tegen elkaar spelen

Metro heeft twee gezellige Eurovisie-Bingokaarten die je hartenlust kan invullen. Print ze uit, pak een stift erbij, Eurovisie aanzetten en afstrepen maar! Waarom twee? Bingo speel je niet alleen. Op deze manier kan je het opnemen tegen iemand anders, zo zit er net als bij het Songfestival een competitief element in.

Zin in een spelletje? Hier is de Songfestivalbingo!
Zin in een spelletje? Hier is de Songfestivalbingo!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zin in een spelletje? Hier is de Songfestivalbingo!
Sluiten