Metro
Metro Muziek 25 mei 2019 / 14:05 uur

Spice Girls reünie is niet wat fans hadden gehoopt

Fans van de Spice Girls waren door het dolle toen de groep vorig jaar de reünietournee aankondigde, maar na de aftrap van die tournee heerst vooral teleurstelling. De Spice Girls trapten hun tournee af in het Croke Park-stadion in Dublin, waar het geluid volgens meerdere fans „vreselijk" was.

Teleurgesteld

„Er is iets mis als de menigte bij het concert van de Spice Girls gaat zitten, want niemand weet welk nummer wordt gezongen omdat het geluid zo ontzettend slecht is", schrijft een fan op Twitter. „Het zou fijn zijn als iemand de geluidstechnici vertelt dat het publiek ze niet kan horen", klaagt een ander.

Volgens de Daily Mail zouden er zelfs bezoekers uit onvrede het stadion uit zijn gelopen, terwijl ze rond de 100 pond voor een kaartje hadden betaald.

Volgende keer betere kwaliteit

De Spice Girls zelf houden zich niet stil: Mel B. reageerde zaterdagochtend op Instagram Stories op de teleurgestelde fans. Ze geeft toe dat er geluidsproblemen zijn en zegt dat ze hoopt dat het volgende concert van betere kwaliteit zal zijn. „We zien jullie in Cardiff en hopelijk zijn de zang en het geluid dan veel beter."

Het optreden van de Britse meidengroep was het eerste sinds 2012. Toen traden de Spice Girls – compleet met Victoria Beckham erbij – op tijdens de Olympische Spelen in Londen. Victoria Beckham is er tijdens deze reünietournee niet bij. Emma Bunton, Geri Halliwell, Mel B. en Mel C. doen in totaal dertien steden in Ierland, Wales, Engeland en Schotland aan. Op 15 juni sluiten ze hun tournee af in Londen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Spice Girls reünie is niet wat fans hadden gehoopt
Sluiten