Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Muziek 21 mei 2019 / 09:15 uur

Carpool Karoaoke met Celine Dion op ‘Titanic-boot’

En er staat weer een nieuwe Carpool Karoaoke online! Dit keer stapt presentator James Corden met Céline Dion in de auto en dat zorgt voor behoorlijk wat hilarische beelden.

Drama

Céline en Corden rijden door het beruchte Las Vegas, waar de zangeres al honderden shows heeft gegeven. De video is nog maar net begonnen of Céline Dion begint al met zingen en lijkt elke vraag te beantwoorden met een nummer. Volgens James Corden kan de zangeres elke nummer dramatisch maken en inderdaad ze weet zelfs van internet Babyshark nog een tranentrekker te maken. Tijdens het rijden probeert James Corden nog een paar schoenen van Celine te verkopen aan voorbijgangers.

Het absolute hoogtepunt van de video is toch wel het nummer My Heart Will Go On. Het duo verlaat de auto en gaat verder op een boot. Op de punt van een mini-Titanic doen ze samen dat ene iconische nummer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Carpool Karoaoke met Celine Dion op ‘Titanic-boot’
Sluiten