Metro
Metro Muziek 23 mei 2019 / 10:15 uur

Binnenkort nieuw album van Ed Sheeran

De dag van veel Ed Sheeran fans kan waarschijnlijk niet meer stuk. Op Instagram heeft hij namelijk aangekondigd dat er heel binnenkort een nieuw album van hem uitkomt. De zanger schrijft dat hij in 2011 al een EP genaamd ‘No.6 Collaborations Project’, komt op 12 juli uit.

Vooral samenwerkingen

Eerder deze maand bracht de zanger al een single uit, ‘I Don’t Care’. Dit deed hij in samenwerking met Justin Bieber. Er volgen nog veel meer samenwerkingen: de titel van zijn album hint naar een hele waslijst van liedjes die hij samen met andere artiesten zingt.

Om zijn fans extra nieuwsgierig te maken brengt Sheeran vandaag om middernacht zelfs al een nieuw liedje uit: ‘Cross Me’, met Chance the Rapper en PnB Rock.

Hij deelde ook de tracklist van zijn nieuwe album, al onthulde hij nog niet alle artiesten waarmee hij de nummers heeft opgenomen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Binnenkort nieuw album van Ed Sheeran
Sluiten