Metro
Metro Muziek 13 apr 2019 / 13:30 uur

Snollebollekes verkoopt concert in 20 minuten uit

„Nondeju! Da ging snel! De tickets voor de zaterdagshow zijn al hullemaal uitverkocht!” De concertkaarten voor de show van 28 maart 2020 van de Brabantse feestact Snollebollekes waren zaterdagochtend binnen twintig minuten al uitverkocht.

Eerder deze week kondigde Snollebollekes aan dat ze in 2020 terugkomen in de Arnhemse GelreDome voor twee concerten. De kaarten voor 28 maart waren binnen twintig minuten uitverkocht. Dat schrijft Snollebollekes op Facebook. Ook de kaarten voor 27 maart zijn al voor tachtig procent verkocht.

Walk of Fame

De feestact uit Brabant stond afgelopen maart ook al in een uitverkocht GelreDome. Toen waren alle kaarten binnen een uur weg. Het leverde Snollebollekes een tegel bij de Walk of Fame bij de hoofdingang van GelreDome op.

Snollebollekes werd vooral bekend door nummers als ‘Links Rechts’ en ‘Feestmuts’.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Snollebollekes verkoopt concert in 20 minuten uit
Sluiten