Metro
Metro Muziek 28 mrt 2019 / 16:35 uur

Komt er dan eindelijk een nieuw album van Adele?

Is het dan eindelijk zo ver? Komt zangeres Adele eindelijk met nieuw werk? De geruchten rondom het vierde album van de zangeres lijken steeds reëler te worden.

Muziekstudio

Woensdag werd de Britse gespot bij een muziekstudio in New York. Ze probeerde fotografen te slim af te zijn door ‘onherkenbaar’ in zwarte regenjas en met zonnebril naar binnen te vluchten, maar werd toch vastgelegd.

https://twitter.com/musicfactnews/status/1111127900768497664

Volgens BuzzE wordt er al langer gefluisterd dat de zangeres bezig is met een opvolger van 25. Adele zou van plan zijn om plaat nummer vier rond de kerst uit te brengen, het zou ook het eerste album worden dat niet naar haar leeftijd vernoemd is. Eerder zei ze namelijk al dat ze gelooft in „trilogieën”. „De volgende heet gewoon Adele.”

De zangeres heeft nog niet bevestigd dat ze werkt aan een nieuw album. Of ze ook zou gaan toeren met haar nieuwe plaat is nog niet duidelijk. Eerder waren er volgens The Sun namelijk sterke indicaties dat ze niet meer zal gaan toeren. Het tour-bedrijf heeft ze namelijk vrijwillig opgedoekt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Komt er dan eindelijk een nieuw album van Adele?
Sluiten