Metro
Metro Muziek 19 feb 2019 / 08:59 uur

The Jonas Brothers weer bij elkaar

Goed nieuws voor fans van de Amerikaanse boyband The Jonas Brothers, de groep komt namelijk weer bij elkaar! De broers Joe, Nick en Kevin gaan na zes jaar weer samen muziek maken. En dat niet alleen, er is ook een documentaire over de reünie in de maak.

Kloof

Het laatste album van de boyband stamt uit 2009. Het was de bedoeling dat broers hier in 2013 gevolg aan zouden geven, door op tournee te gaan. De concerten werden echter afgeblazen, omdat er een kloof tussen hen zou zijn ontstaan. Drie weken later maakten zij bekend uit elkaar te gaan. „Er was sprake van grote onenigheid over de muzikale richting die de band op moest gaan.”

De Britse krant The Sun schrijft dat een bron liet weten dat de meningsverschillen weer zijn opgelost. „Nadat zij solo successen hebben behaald en de tijd hebben genomen om te doen wat ze zelf wilden, vinden ze dat nu het juiste moment is aangebroken om weer samen te komen.”

Twintig miljoen platen

Volgens de krant vlogen zij vorige week naar Londen om daar hun terugkeer te plannen. De bedoeling is dat de band een nieuw album uitbrengt, en dat zij in de documentaire de weg daarnaartoe vastleggen.

The Jonas Brothers verkochten wereldwijd twintig miljoen platen. Inmiddels is Nick Jonas (26) getrouwd met actrice Priyanka Chopra en werkt hij als acteur. Hij was onder meer te zien in de film Jumanji: Welcome to the Jungle. Joe Jonas (29) is onderdeel van de band DNCE, zij braken door met het nummer Cake by the Ocean. En Kevin (31) is aan de slag gegaan als ondernemer.

Op social media werd in ieder geval enthousiast gereageerd op de comeback.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
The Jonas Brothers weer bij elkaar
Sluiten