Kasper Hermans
Kasper Hermans Muziek 26 feb 2019 / 08:34 uur

Maan en Kraantje Pappie Ambassadeurs van de Vrijheid

Zangeres Maan, rapper Kraantje Pappie en dj Sam Feldt zijn door het Comité 4 en 5 Mei aangewezen om dit jaar de Ambassadeurs van de Vrijheid 2019 te zijn. De artiesten zullen op 5 mei overal in Nederland optredens verzorgen.

Nederland kent inmiddels veertien Bevrijdingsfestivals verspreid over het hele land en die trekken zo’n 1 miljoen bezoekers. De Ambassadeurs van de Vrijheid reizen op Bevrijdingsdag per helikopter het land door om op een stuk of vier, vijf van die festivals een optreden te verzorgen.

Sinds 1991

Het is sinds 1991 dat de Ambassadeurs van de Vrijheid aangewezen worden, destijds was Hessel de eerste. Sindsdien hebben onder andere Ronnie Flex, Fedde Le Grand, De Jeugd van Tegenwoordig, De Staat, Kovacs en Nielson die taak op zich genomen.

In de onderstaande filmpjes stellen Maan, Kraantje Pappie en Sam Feldt zich even kort voor met hun visie op vrijheid. Ook kan je direct zien of ze bij jou in de buurt komen optreden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Maan en Kraantje Pappie Ambassadeurs van de Vrijheid
Sluiten