Metro
Metro Muziek 28 feb 2019 / 18:29 uur

Ed Sheeran is stiekem getrouwd met zijn jeugdliefde

Was je nog aan het hopen om te trouwen met je favoriete redhead, dan hebben we slecht nieuws voor je. Zanger Ed Sheeran is namelijk stiekem getrouwd, met niemand minder dan zijn jeugdliefje Cherry Seaborn.

Winters sprookje

Het afgelopen jaar gingen er al geruchten rond over het huwelijk, maar nu lijkt het erop dat het ook daadwerkelijk plaats heeft gevonden. De twee zouden elkaar rond de kerstdagen het jawoord hebben gegeven, schrijft The Sun. 

Een bron uit de entourage van de zanger zegt dat ze een paar dagen voor Kerstmis getrouwd zijn. „Het was een hele intieme, kleine en vooral geheime ceremonie. Alleen zijn oude schoolvrienden, familie en de priester waren erbij. Ongeveer veertig man in totaal. Dus geen Taylor Swift, platenbazen of andere beroemde vrienden. Hij had geen zin in gedoe en wilde het echt klein houden, als een mooi winters sprookje.”

Het stel wilde onder de rader blijven en dat is evident gelukt. „Het is bizar dat een van de grootste popsterren ter wereld dit voor elkaar heeft gekregen. Cherry wilde ook graag dat het huwelijk plaats zou vinden zonder bemoeienis van buitenaf en dat is hen gelukt. Ze zijn wel van plan om deze zomer nog een festivalachtig feest te geven ter ere van hun huwelijk. Daarvoor nodigen ze dan wel hun bekende vrienden en platenbazen uit”, aldus de bron.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ed Sheeran is stiekem getrouwd met zijn jeugdliefde
Sluiten