Kasper Hermans
Kasper Hermans Muziek 30 jan 2019 / 10:19 uur

Tame Impala en The Prodigy headliners op Lowlands

Lowlands heeft de eerste namen voor de komende editie van het festival bekend gemaakt. Zoals het er nu naar uitziet zijn Tame Impala, Twenty One Pilots en The Prodigy de drie grote headliners voor het festival.

Daar blijft het niet bij, want er zijn nog eens vijftig artiesten gestrikt. Hou je even vast, want het is nog een aardige waslijst die nu volgt: A$AP Rocky, Anderson .Paak, The National, New Order, Royal Blood, Billie Eilish, Franz Ferdinand, Giorgio Moroder, The Good, The Bad and the Queen, Jon Hopkins, Jorja Smith, Paul Kalkbrenner, Anne Marie, Ronnie Flex + Deuxperience band, Denzel Curry, IDLES, Courtesy, Antal, Helena Hauff, Honey Dijon, Hunee, Marcel Dettmann, The Streets, Thomas Azier, Weval, Willem, POND, Slaves, Whitney, Denis Sulta, Agoria (live), FKJ, Frank Turner & the Sleeping Souls, JOJI, JUNGLE, Jungle by Night, Mall Grab, MY BABY, Parcels, Ziggy Marley, Boy Pablo, The Chats, Code Orange, Dimension, Dub Inc, I Don’t Know How But They Found Me, Marc Rebillet, Moonlight Benjamin, This is LOVSKI en Two Feet.

Biddinghuizen

Het is nog niet duidelijk welke namen op welke dag op het festival dat van 16 tot en met 18 augustus plaatsvindt in Biddinghuizen staan. De kaartverkoop start zaterdagochtend om 11.00 uur. Tickets voor het hele weekend kosten 210 euro. Lowlands zal zijn line-up voor die tijd nog uitbreiden.

https://www.facebook.com/events/932779340242191/permalink/1025415470978577/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tame Impala en The Prodigy headliners op Lowlands
Sluiten