Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 6 jan 2019
Leestijd: 1 minuut

Stopt Adele met touren?

Is 2016 de allerlaatste keer geweest dat Adele in Nederland optrad? Volgens The Sun zijn er sterke indicaties dat de zangeres niet meer zal gaan touren.

Fulltime moeder

De 30-jarige heeft namelijk het tour-bedrijf vrijwillig opgedoekt. Remedy Touring LLP, zoals het bedrijf heette, verwerkte de opbrengsten van Adele’s optredens. Eerder gaf Adele al aan te twijfelen of ze nog wilde optreden. „Touren is niet iets waar ik goed in ben”, vertelde ze tegen The Sun. „Applaus maakt me kwetsbaar.”

In 2016 gingen er al geruchten dat Adele zou stoppen met touren, om fulltime moeder voor haar zoontje te kunnen zijn. „Angelo (haar zoon red.) is de nummer één prioriteit van Adele. Hij is het belangrijkste in haar leven", vertelt een ‘muziekbron’ tegen de Engelse krant. „Ze neemt hem altijd mee als ze tourt, maar hij start binnenkort op school en dan gaat dat niet meer."

Volgens de bron wil Adele geen moment uit het leven van haar zoon missen en zou het dan ook een makkelijke beslissing zijn om het touren op te geven. Of dat nog steeds de reden is dat de zangeres zou stoppen met optreden is onduidelijk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.