Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 31 jan 2019
Leestijd: 1 minuut

Hardste show van de Jeugd ooit aangekondigd

De grootste show van de Jeugd van Tegenwoordig is aangekondigd. Op 7 juni staat de rapformatie in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Dat is de duizendste show van de groep.

Hardste show aller tijden

https://www.instagram.com/p/BtTfazrhTzP/

Afgelopen week werd al geteased dat er een grote gebeurtenis aan zat te komen. Op zowel de privé-accounts van de mannen, als het algemene account, werd aangekondigd dat er grootst nieuws zou volgen.

„Bestaan ze al veertien jaar", vraagt de Jeugd zichzelf af op Instagram. „Hebben ze al 999 shows gedaan??" Ja zeker! Een ding is volgens de groep zeker: 7 juni gaat de hardste show aller tijden worden. „Een viering van het leven met al onze fans."

In het Olympisch Stadion speelden eerder grootheden – in de woorden van de Jeugd – als André Hazes en Leonard Cohen. De mannen van de Jeugd – Vjeze Fur, Willie Wartaal, Faberyayo en Bas Bron – werden in 2005 bekend met Watskeburt?!. Ook nummers als Sterrenstof, Get Spanish, Hollereer en De Formule werden hits. De groep sleepte meerdere 3FM Awards in de wacht, net als een Edison en de Popprijs.

De kaartverkoop van dit grootste festijn start maandag 4 februari.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.