Kasper Hermans
Kasper Hermans Entertainment 22 jan 2019
Leestijd: 1 minuut

Drake staat in april drie keer in de Ziggo Dome

Fans van Drake kunnen hun hart ophalen. De rapper komt namelijk naar Nederland voor maar liefst drie optredens. De Ziggo Dome in Amsterdam is op 23, 25 en 26 april zijn podium, zo maakt organisator Mojo bekend. Tory Lanez is zijn supportact.

Assassination Vacation Tour

De optredens maken deel uit van Drake zijn Assassination Vacation Tour, waarmee hij verschillende Europese steden aandoet. Naast Amsterdam komen ook Dublin, Parijs, Birmingham, Londen en Manchester aan bod.

Mensen in het zuiden van het land kunnen overigens ook overwegen om Drake te bezichtigen als hij in het Sportpaleis van Antwerpen staat op 19 en 20 april, net voor zijn bezoekje aan onze hoofdstad.

Het is niet de eerste keer dat Drake naar de Ziggo Dome afreist. In 2017 verkocht hij de grote zaal maar liefst vier keer uit en ook in 2014 was de Canadees er al een keer te vinden voor een optreden. Het is uiteraard wel zijn eerste show in Nederland sinds de release van zijn vijfde studioalbum Scorpion afgelopen jaar.

20.00 uur

Wie zeker wil zijn van tickets moet vrijdag achter de computer zitten. De kaartverkoop begint dan – voor de verandering een keer ‘s avonds – om 20.00 uur.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.